Αφίσα / Poster

Πληροφορίες / Informations

  • Ημερομηνία / Date : 17/03/2017 19/03/2017

  • Τοποθεσία / Place: Ξενοδοχείο Ηλιοβασίλεμα

  • Πόλη / City : Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μετά το ιδιαίτερα επιτυχημένο 5o Συνέδριο Προνοσοκομειακής Καρδιολογίας, στο οποίο η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, η Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» και ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας σε συνεργασία με την Ελληνική καρδιολογική Εταιρεία (Ε.Κ.Ε.) και το Ελληνικό Κολλέγιο των Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.), συνεχίζουν την προσπάθεια για εκπαίδευση των ιατρών σε θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Καρδιολογία.

Η οργανωτική επιτροπή και εγώ προσωπικά σας καλούμε να υποστηρίξετε την οργάνωση του 6ου Συνεδρίου Προνοσοκομειακής Καρδιολογίας. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ» στα Τρίκαλα της Ορεινής Κορινθίας από 17 έως και 19 Μαρτίου 2017.

Η κατάκτηση των νέων γνώσεων που προκύπτουν από την αλματώδη εξέλιξη της Καρδιολογίας αποτελεί το καθήκον όλων των ασχολούμενων με τον Καρδιολογικό ασθενή και ιδιαίτερα των ιατρών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.), που είναι οι πρώτοι που έρχονται σε επαφή μαζί του.

Με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, με βαθιά γνώση στο ειδικό αντικείμενο, μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικά συμπόσια, δίνεται η δυνατότητα στους συνέδρους διαφόρων ειδικοτήτων της Π.Φ.Υ., μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, να διευρύνουν το επιστημονικό τους πεδίο και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Επίσης η από κοινού συνεδρίαση διαφόρων ειδικοτήτων ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω συνεργασία στο κλινικό επίπεδο όσων εμπλέκονται στην φροντίδα των ασθενών με καρδιαγγειακές παθήσεις.

Η μοριοδότηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος από τον Π.Ι.Σ. με μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCMΕ-UEMS και η συνδιοργάνωση με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας, αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για εμάς και επαυξάνουν τις υποχρεώσεις μας, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν την επιστημονική αρτιότητα του συνεδρίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι ο πρόεδρος και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, ελπίζουμε στη συνεργασία, επιζητούμε την εποικοδομητική αξιολόγησή σας και γι’ αυτό σας καλούμε να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη φροντίδα των ασθενών.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής Βλάσης Πυργάκης