Αφίσα / Poster

Πληροφορίες / Informations

  • Ημερομηνία / Date : 17/03/2017 19/03/2017

  • Τοποθεσία / Place: Domotel Anemolia

  • Πόλη / City : Αράχωβα

Αξιότιμοι σύνεδροι, Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην Αράχωβα, ένα ξεχωριστό μέρος με μεγάλη ομορφιά. Θα παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο σεμινάριο και τις δύο ημέρες και που απευθύνονται σε ένα τεράστιο φάσμα των ανθρώπων της Υγείας και ευαισθητοποιούν ένα ευρύτερο κοινό.

Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και εκλεκτών συναδέλφων μας δίνει τη δυνατότητα γόνιμου επιστημονικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών με σκοπό τη βελτίωση της γνώσης, την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης αλλά και την ανάδειξη και προβολή της προσπάθειας των ιατρών της περιφέρειας σε επιστημονικό επίπεδο. Ταυτόχρονα θα αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και από άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου της υγείας.

Η Οργανωτική επιτροπή έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άρτια οργάνωση του συνεδρίου.
Ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας του είναι αναμφισβήτητα η δική σας συμμετοχή και παρουσία.

Έχοντας γνώμονα ότι κάθε επιστημονική εκδήλωση, σημαίνει πολιτισμό σε μία κοινωνία, θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις εργασίες του σεμιναρίου μας, μιας και τα θέματά του αγγίζουν κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη και κάθε υπεύθυνο επιστήμονα.

Καλώς ήρθατε και πάλι στην Αράχωβα και ελπίζω να σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε τις ομορφιές του τόπου μας και τους φιλόξενους συμπολίτες μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς Μαρία Τρομπούκη Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς