ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε θέματα οργάνωσης συνεδρίων, εταιρικών events και incentives  από τις αρχές του 2008.

Στελεχώνεται από μόνιμους και έκτακτους συνεργάτες που αναλαμβάνουν όλο το σχεδιασμό και την υλοποίηση του συνεδρίου σας ή μέρος αυτού, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας την οργανωτική και οικονομική επιτυχία του.

Οι διαπραγματευτικές μας ικανότητες, το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, οι επιλεγμένοι αντιπρόσωποι, ο σύγχρονος ηλεκτρονικός εξοπλισμός και η ευελιξία μας, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά που μας καθιστούν αξιόπιστους συνεργάτες.

Ειδικότερα, προσφέρονται οι ακόλουθες υπηρεσίες, οι οποίες είναι κάθε φορά προσαρμοσμένες απόλυτα στις δικές σας ανάγκες

  • Οργάνωση και επιμέλεια Συνεδρίων
  • Οργάνωση και επιμέλεια Σεμιναρίων
  • Εταιρικές Συναντήσεις και Εκδηλώσεις
  • Επαγγελματικά Ταξίδια
  • Ταξίδια κινήτρων
  • Ταξίδια

Η e-VIP events & congresses προσφέρει όλη τη γκάμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών προς τις εταιρίες-πελάτες της και τα στελέχη τους.

Αναζητούμε δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε αφορούν, κατά κύριο λόγο, την οργάνωση συνεδρίων, επαγγελματικών ταξιδιών, εταιρικών συναντήσεων, ταξιδιών κινήτρων (incentives) και οργάνωση εκδηλώσεων.

ΑρΓΕΜΗ: 29146014000
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΘ 2816, ΑΣΤΡΟΣ, ΤΚ 22001, ΑΡΚΑΔΙΑ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21.000 ΕΥΡΩ
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Ο σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ώστε κάθε εκδήλωση και κάθε ταξίδι να αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών υποστηρίζουμε την κάλυψη όλων των αναγκών σας, με προσεκτική επιλογή των προμηθευτών και πάντα με γνώμονα τους εκάστοτε στόχους σας.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.